A+ R A-

Evenemangspaket

publik

 

HaparandaTornio Bandy kan erbjuda olika paketlösningar för Ert företag och gäster. Vill du att företaget skall synas kring hemma matcher eller få en rikstäckande exponering? Vi offererar båda möjligheter.

 

 

Matchvärd med konferenspaket

Varför inte passa på att bjuda in kunder för en afton på bandy och samtidigt konferera. Vi har konferensrum med plats för 20 personer.
Ni få tillgång till moderna konferensutrustning. Vi bjuder på dryck och tilltugg och även varma drycker under pausen.

Innan matchstart har Ni möjlighet att få prata med lagledning från båda lagen.

Matchvärden kommer att presenteras av vår härlige speakern under matchen och företaget kommer att finnas i den bästa platsen på matchprogrammet.

Matchvärden har även till uppgift att utse och överlämna priser till matchens lirare i respektive lag.

Försäkra dig om en upplevelse för dina kunder eller för dina anställda.

 

 

Bandy Spa9

Ser världens roligaste sport på ett annorlunda sätt. Bada bastu och se på bandy samtidigt från vår bastu anläggning med panoramafönster över bandy plan. Eller bada i tunnan eller grilla lite bandykorv. Allt detta är möjligt med vår Bandy Spapaket. Vår värd ser till att Ni få en avkopplande kväll med dryck och tilltugg samtidigt som du och dina gäster kan njuta av härlig bandy.

Ingår bastu, tunnan, grillstuga med panoramafönster över bandy plan.

 

 

 

 

 

 

VIP Logen

Nytt för denna säsong. HaparandaTornio Bandy kan denna säsong offerera möjligheten att se på bandy från den nya VIP logen. Med plats för 12 personer är detta en perfekt plats med utsikt över hela arenan. Här har Ni möjlighet att ta hand om era gäster på bästa möjliga sätt.

 

För att boka dessa alternativ kan ni kontakta vår säljare via telefon (070-283 45 66) eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Matchdräkt

Vill du att ditt företag skall synasäven utanför arenan? Varför inte köpa en plats på matchdräkten. Ni har möjlighet att få Ert företags logga på följande platser på dräkten:

game

Tröja fram (Stor), Tröja fram (mindre), Tröja bak, Hjälm, Byxa, Strumpa.

 

Ta kontakt med vår säljavdelning så berrättar de mer.

Huvudpartners

haparanda-bostaderoutokumpo tmp 8925-logo1231571239  nordchark-logo