https://ht-bandy.se/bomben-fran-svenska-spel-sa-har-enkelt-spelar-du/

Bomben från Svenska Spel – så här enkelt spelar du

Om du gillar att satsa låga belopp med med höga odds är Oddset Bomben från Svenska Spel garanterat något för dig. Här gäller det att tippa rätt slutresultat i var och en av matcherna som ingår i varje ”bomb”, det vill säga spelkombination. Spelkombinationerna består av två till fyra matcher inom ishockey, fotboll, bandy och innebandy och du har även möjligheten att tippa rätt resultat per period eller halvlek. Det gäller att tippa rätt i antingen två till fyra matcher, alternativt tre stycken perioder. Om du inte är har koll på lagen och inte vill ägna dig åt att söka upp den information som behövs för att öka dina chanser att vinna kan du ta hjälp av Xperten. Det högsta oddset på Bomben ger en utdelning på hela 2,6 miljoner gånger pengarna och återbetalningsnivån är på 65%.

Håll dig uppdaterad om resultaten

Oavsett om du väljer att utgå från din egna expertis eller tar hjälp av Xperten förhöjs spelupplevelsen genom att följa matcherna live istället för att i efterhand informera sig om resultaten. Dock är det kanske inte alltid möjligt rent praktiskt att se matcherna som du har tippat på och då kan det vara bra att hålla dig uppdaterad på andra sätt. på Målkoll.se hittar du matchresultat live och på så sätt behöver du inte förlora spänningen även om du inte kan se matcherna. Målkoll.se håller dig även uppdaterad om andra sporter såsom tennis och basket och ger dig en snabb överblick över resultaten. Du kan även söka på resultat för att få fram den information just du söker på nolltid.

Bomben introducerades år 2001 efter att spelet nått stora framgångar i Finland. En av aspekterna som gör Bomben populär är de höga oddsen och spelet möjliggjorde högre rekordodds än någonsin innan i Sverige. Insatsen kan dessutom vara så låg som 10 kronor, vilket gör det till ett attraktivt spel även för dem som inte är insatta i de aktuella lagen. Den största vinsten hittills delades ut år 2011 till ett kompisgäng från Västerås, som tippade på tre matcher i bandyns elitserie. Gänget, som bestod av sex personer, fick en utdelning på ungefär 433 000 kronor vardera. Den totala vinsten slog det gamla rekordet från år 2006 med ungefär 600 000 kronor, då två personer delade på ungefär två miljoner kronor.

Storvinst med hjälp av Xperten

För att spela på Bomben behöver du som sagt inte ha stenkoll på alla lag, utan kan be Xperten om hjälp. Xperten ger dig rekommendationer baserade på tips från tio stycken experter inom varje sport. Ditt enda uppdrag är att välja antal rader samt bestämma din insats. Tjänsten ger dig dock möjligheten att modifiera spelraderna, så om du inte håller med Xperten om enskilda resultat kan du välja att tippa annorlunda. Förra året genererade Xperten en vinst på 1,6 miljoner kronor på Stryktipset. På Målkoll.se kan du se de aktuella resultaten i bland annat fotboll, bandy och innebandy. På Målkoll.se hittar du även liveresultat för ishockey.

Om du vill satsa utan Xpertens hjälp kan du läsa på om de olika matcherna och lagen på Svenska Spels hemsida. Genom att klicka på den aktuella matchen får du all fakta som du kan tänkas behöva för att tippa rätt, från laguppställning till statistik från tidigare matcher. Ha även sånt som skador, väder och andra saker som kan påverka de aktuella lagen i åtanke. Det är självklart en stor fördel om du redan är kunnig inom en viss sport och liga, men om du inte har någon kunskap alls om sporten och ändå vill lägga dina egna bets bör du börja med mindre summor tills du har samlat på dig mer kunskap inom sporten. Med Bombens höga odds kan som sagt en liten insats ändå ge en ordentlig utdelning.

Maximera din spelupplevelse

För de allra flesta är en viktig del av spelupplevelsen att följa resultaten live. Då du spelar på flera olika matcher i Bomben kan det dock vara svårt att se alla och en enkel lösning är då att hålla sig uppdaterad om resultaten online. På Målkoll.se hittar du liveresultat för alla sporter som ingår i Bomben och du har även möjlighet att betta på Stryktipset och Europaligan direkt på sajten. Du kan också få tips av fotbollsexpertena inför varje match. Det är viktigt att få snabba liveresultat när man bettar på fotboll om man ägnar sig åt livebetting, något som de flesta spelbolag erbjuder. Visste du till exempel att de allra flesta mål görs under de sista 25 minuterna i fotbollsmatcher? Med hjälp livesresultat kan du öka dina chanser att kamma hem storvinsten om du bettar live.

Om du har möjlighet att se matcherna du bettat på live är det naturligtvis att rekommendera. Då har du möjlighet att lära dig mer om lagen och spelarna inför framtida matcher och kan ta del av kommentatorernas kunskap. Det kan också vara ett utmärkt tillfälle att samla kompisarna och umgås. Vissa gillar också att betta i grupp, då alla går in med en lika stor insats och vid vinst delas den lika mellan deltagarna. Det kan också vara kul att betta mot varandra och se vem som lyckas pricka in flest rätt. Du kan också passa på att utbyta kunskap om de olika sporterna tillsammans med dina vänner och på så sätt öka allas chans till att vinna.

Fotbollsfans på arena

Ishockey på båda sidor av Atlanten

Att ishockey är en av svenskarnas favoritsporter är inte någon nyhet, men sporten är också väldigt populär i USA. Sedan Ulf Sterner blev den första svenske hockeyspelaren att spela i den amerikanska ligan NHL på 1960-talet har ett flertal svenskar åkt över Atlanten för att bli internationella hockeystjärnor. Dock är det också alltfler amerikanska spelare som kommit till Sverige för att spela i den svenska ligan de senaste åren, såsom Brock Little och Ryan Gunderson. I februari lånade dock USA tillfälligt hem tre av sina bästa spelare från SHL, däribland Gundersen, för att de skulle delta i den nordamerikanska OS-truppen. Med både svenska och amerikanska toppspelare i SHL är det inte konstigt att svensk hockey är något även amerikanerna älskar att se.

Ett bra tips för nybörjare inom betting är att hitta en sport som du gillar och lära dig så mycket som möjligt om den. Det kan också vara smart att begränsa dig till en liga till en början, så att du får riktigt bra koll på alla lagen och spelarna. Det gör du bäst genom att titta på matcher och hålla dig uppdaterad med hjälp av sportnyheter, bloggar och experttips. Därefter kan du börja läsa på om andra ligor eller sporter som intresserar dig och prova lyckan där. Om du inte tar hjälp av Xperten är det allra bästa rådet att göra det enkelt för dig och hålla dig till sporter som du genuint är intresserad. Att betta ska vara kul!

Betta med hjärta eller hjärna

De allra flesta har ett favoritlag de håller hårt på och det kan ta emot att betta mot sitt egna lag. Ibland gäller det dock att betta med hjärnan istället för hjärtat för att ha chans att vinna. Även om du vill att ditt lag ska ta hem segern kan det vara bra att ta statistik och annan viktig information i åtanke när du placerar ditt bet och om oddsen är emot ditt lag kan det vara smart att låta bli att betta på just den matchen och välja en annan som du är inte är lika emotionellt investerad i. Om ditt lag har goda odds att vinna kan det dock vara en bra idé att lägga din insats på dem. Det finns trots allt få känslor som är så pass tillfredsställande som när både du och ditt lag vinner!

Om du trots allt spelar utan att ha någon större kunskap om lagen eller ens sporten du bettar på så behöver det inte betyda att du kastat bort dina pengar. För några år sen satsade en svensk spelare 7 500 kronor i insats på en ”åttling” till 231,58 i odds och gick hem med över en miljon kronor i vinst. Även om denna typ av vinst kanske inte tillhör vanligheterna så bevisade han att det var möjligt att betta med hjärtat och vinna. Hans råd för andra spelare är att gå på magkänslan och tro på sig själv, oavsett odds och statistik. Mannen valde även att skänka sin vinst till något som låg honom nära hjärtat, nämligen välgörenhet.

Svenskarna älskar att spela

Om du gillar att spela så är du i gott sällskap. Efter en undersökning av 16 länder visar det sig att svenskar är spelgladast i Europa. Undersökningen som gjordes för några år sen visade att 62% av personer mellan 16-64 år hade spelat någon gång under de senaste 12 månaderna. Att svenskarna spenderar mycket tid online i kombination med att spelutbudet är väldigt lättillgängligt anses vara anledningen till att spelandet är så pass populärt. En färsk undervisning visar att hela 41% spelar på nätet och många använder sig av privata sajter, där poker och casino är mest populärt. Det gäller dock att vara noggrann med att välja en seriös aktör och se till att läsa igenom villkoren noggrant, speciellt om du är ny som spelare.

Män som spelar hockey