Kom igång med sportsbetting: så här spelar du på ditt favoritlag i bandy

Bandy är en relativt liten sport och det har inte funnits jättemånga alternativ för oss som gillar att betta på bandy. Detta har dock förändrats tack vare att betting online blivit ett så stort fenomen. En av anledningarna till att betting växer är att det har blivit möjligt att göra säkra och snabba transaktioner online. Bettingbolagen konkurrerar genom att erbjuda så många sporthändelser som möjligt och i dag kan du därför hitta ett ganska stort utbud av spelobjekt även inom bandy. I den här texten kommer vi att gå igenom hur du går till väga för att komma igång med betting på denna klassiska svenska sport.

Välj rätt spelsida

På Gambledeals.com kan du hitta alla de bästa sportbonusarna men för att kunna spela gäller det ha ett konto hos ett spelbolag. Om du dessutom vill kunna jämföra olika odds och välja det som är bäst måste du ha ett konto hos flera spelsidor. Först och främst ska du välja sådana som regelbundet erbjuder spel på bandy. Både seriespel i flera länder och odds på matcherna i internationella turneringar. Sedan är det en bra idé att gå igenom de välkomsterbjudanden du kan få ta del av och om det är möjligt att få kundsupport på ett språk som du är helt bekväm med.

Hög tid att börja betta på bandy

Om du vill kunna lägga dina spel riktigt snabbt, var du än befinner dig, är det viktigt att spelsidan har en väl fungerande mobilapp som passar till det operativsystem som du använder dig av. Det är givetvis också bra om spelbolaget erbjuder höga odds. Det är dock ganska svårt att avgöra om ett bolag ligger bra till generellt sett eftersom oddsen förändras i realtid i takt med att det kommer in fler spel. Genom hålla kolla på våra oddsjämförelser kan du dock bilda en uppfattning om vilka spelbolag som, oftare än de andra, ligger bra till när det gäller oddsen.

Så blir du bra på betting

Att lära sig jämföra bonusar och att sedan hitta bra odds är en viktig del av detta med att bli framgångsrik inom betting på bandy. I grund och botten handlar det dock om att ha så mycket kunskap om sporten som möjligt. På Svenska Bandyförbundets hemsida kan du läsa mer om Sveriges bandylag och vi rekommenderar starkt att du följer med resultaten. Om du kan minst lika mycket som dem som sätter oddsen kan du se om ett odds är förmånligt i relation till risken och därmed värt att spela på.

De skickligaste spelarna bryr sig inte om ifall enskilda spel inte går in. Ofta är det i det långa loppet mer lönsamt att spela på matcher med höga odds men där kanske bara ett spel av tio går in. Ett bra odds är alltså inte samma sak som att spela på en match där utgången är mer eller mindre given på förhand. Om du ägnar dig åt den trevliga spelformen live betting kan du basera dina beslut på vad som faktiskt händer under matchen. Det ger dig med känsla för sporten och stora möjligheter att vinna pengar. Särskilt om du följer matchen i fråga via en livestream eller på tv och inte bara sitter och tittar på en resultattavla.

Ett extra spänningsmoment

För de flesta som sysslar med betting handlar det faktiskt inte i första hand om chansen att vinna mycket pengar. Betting är istället något som skapar mervärde i from av extra spänning när man följer sitt favoritlag och sin favoritsport. När du följer laget du håller på i bandy så har du, förhoppningsvis, ganska mycket kunskap och det ger dig hyfsat stora chanser att gå med plus så länge du inte enbart spelar med hjärtat och tar kloka beslut. Tänk bara på att bettingsidan där du registrerar dig måste ha den liga som ditt favoritlag spelar i. Är det svensk bandy du först och främst följer ska det inte vara något problem då flera spelbolag har detta i sitt utbud.

Betta i Las Vegas, eller i mobilen

Bandy är växande sport inom betting

Det är strålande tider för oss bandyfans. Nu är det möjligt att betta på massor av bandymatcher och du kan till och med välja bästa tänkbara odds på de spelobjekt du är intresserad av eftersom flera spelbolag konkurrerar om kunderna. Särskilt svensk bandy och bandy på landslagsnivå börjar bli riktigt stort i spelvärlden. Om du är duktig på bandy kan du utnyttja att detta är en sport hos många spelbolag. Det är inte alls omöjligt att du kan mer om sporten än oddssättarna och då ser du direkt vilka odds som är spelbara. Även nybörjare kan betta med behållning eftersom det helt enkelt blir extra spännande.