Det är roligt att spela bandy, sporta och vara aktiv. Men ett litet problem är att kläderna blir svettiga och att du måste tvätta dina sportkläder ofta. Inred ditt badrum så att det både är snyggt och lätt när du ska tvätta.

Satsa på tvättstället

Idag har handfat och tvättställ blivit inredningsdetaljer. Förvisso fyller ett tvättställ en viktig funktion, du kan tvätta händerna och borsta tänderna, men tvättstället och handfatet är också något som kan individualisera ditt badrum väldigt mycket. Varför bara ha ett vanligt vitt tvättställ som andra alla andra, när du kan köpa ett tvättställ eller handfat som är något extra. Som gör att ditt badrum ser personligt och snyggt ut. På Rörfokus hittar du ett stort utbud av tvättställ och handfat, samt badkar, duschar och handdukstorkar. Allt vad du behöver för att inreda ditt badrum på bästa sätt.

Dusch eller badkar

Om du har ett riktigt stort badrum är det skönt att både ha dusch och badkar, i annat fall är det mest en smakfråga. Om du sportar mycket kommer du att vilja duscha ofta. Det är skönt att snabbt kunna ta en dusch utan att behöva kliva ner i ett badkar. Samtidigt är det härligt att få glida ner i ett varmt bad, njuta av bubblor och något gott att dricka medan kroppen är trött efter ett rejält bandypass.

Tvättmaskin och torkställ

När man håller på med en idrott är det viktigt att tvätta sportkläderna ofta. Kläderna används intensivt och blir svettiga och smutsiga. Både för din egen och andras skull ska du inte använda dem för många gånger på raken, utan lägga dem i tvättmaskinen. Därför kan det vara klokt att se till att det är enkelt att tvätta. Du har genomfört ett hårt bandypass eller varit med på en bandyturnering. Då vill du bara kunna lägga in dina kläder i tvättmaskinen, sätta på maskinen och sedan hänga upp dem. Det kan vara riktigt smart att ha ett torkställ i badrummet som du använder särskilt för dina sportkläder. Då vet du var du ska hänga upp dem och du vet alltid var du hittar rena sportkläder. Ett tips är faktiskt att använda en handdukstork som torkstativ.

Spela bandy

Intresset för att spela bandy är stort. Det som är så bra med just bandy är att det är en relativt billig sport som inte kräver så dyr utrustning. Eftersom bandyn spelas utomhus får du extra mycket frisk luft, vilket också är hälsosamt. Barn och vuxna kan spela mot varandra. Det är enkelt att bara sätta ihop ett gäng och spela. Bandyn hjälper många vuxna att hålla sig i form och vara aktiva. Förutom att lagsporter även ger möjlighet till mycket gemenskap och är ett naturlig plats att lära känna nya personer på.

Relaterade inlägg